Home Styling

12549097_1011964962198663_2292645898180436362_n

Tjänster

 Alla uppdrag är unika och jag skräddarsyr lösningar utifrån Dina önskemål.

 

Homestyling – inredning handlar om hur ett rum upplevs 

     Ibland behöver bostaden bara uppdateras eller få ett lyft med inredningsdetaljer och ta fram “den röda tråden” som kanske är borttappad under årens inköp till hemmet. Jag kommer hem till Er bostad och ger en muntlig rekommendation om vad som snabbt och lätt kan göras för att återskapa den hemkänsla som Ni önskar. Är det sedan så att Ni önskar att jag åtar mig projektet så träffas vi och genomgår allt som önskas göras och därefter får Ni en offert med tankar om hur just Er homestyling kommer att se ut.

- Homestyling – inredare på plats. Vi går gemensamt igenom rum för rum och Ni    får muntliga tips om hur Ni lätt kan förändra Ert hem till den känsla som Ni  önskar.                    2 tim   2695kr     inkl moms

 

Homestaging - Med små medel kan man göra stor skillnad!

     Vid homestaging, inreder man för att lyfta fram bostaden eller platsen i fråga till ett speciellt tillfälle. Man behöver kanske hjälp med att styla huset till en husförsäljning för att få fler köpare intresserade. Kanske skall huset eller ett rum vara med i ett inredningsreportage och man vill då att platsen skall visa sig från den bästa sidan. Ett annat tillfälle kan vara att ni skall ha en fest och vill att huset och eller bords dekorationen skall vara något extra och känner att ni vill ha hjälp med att arrangera en inspirerande bordsdukning.  Homestaging är bra och viktigt då man vill skapa ett bra förstaintryck och man göt en inredning för att visa upp, inte för att leva i.

 

- Homestaging inför en försäljning        2 tim   2695kr  inkl moms

 

- Inspirerande bordsdukning       695 kr / tim inkl moms  +  materialkostnad